Programare online

Alege varianta rapidă şi fă-ţi o programare online, completând câmpurile de mai jos. Un reprezentat INTERACTMED te va contacta în maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

Abonamente

Cu scopul de oferi serviciile medicale cele mai potrivite în funcție de profilul şi domeniul companiei, am creat o linie de abonamente dedicată. Clinica INTERACTMED oferă abonamente individuale, pentru cei care doresc să aibe grijă continuă de sănătatea lor şi să prevină apariția unor patologii şi abonamente corporate, pentru companiile care doresc salariați sănătoşi.

Servicii de specialitate

Serviciile de specialitate oferite de clinica INTERACTMED sunt:

  1. Recuperare Medicală, Medicină fizică şi Balneologie
  2. Ortopedie şi Traumatologie
  3. Medicină internă
  4. Cardiologie
  5. Diabet zaharat. Nutritie şi Boli metabolice
  6. Dermatovenerologie

 

Personal Medical

Personalul medical este format din medici specialiști și primari, cu o vasta experiență în specializarea proprie. Calitatea profesională desăvârșită a personalului medical corelată cu continua cercetare realizată ca și cadre universitare asigura o calitate deosebita a actului medical in slujba pacienților INTERACTMED.

Orar medici

Echipa noastra de medici, cu o excelenta pregatire profesionala, este partea centrala a clinicii noastre. Cu multa dedicatie si cu o atentie desavarsita alocata fiecarui pacient, intervalele orare in care medicii nostri consulta sunt urmatoarele:

Chestionar

Spune-ne părerea ta și ne va fi mult mai ușor să ne adaptăm serviciile așteptărilor tale. Suntem deschiși tuturor sugestiilor pentru a îmbunătăți, zi de zi, serviciile noastre medicale.