Recuperare Medicală. Medicină Fizică şi Balneologie

Îți redăm libertarea în mișcare

În clinica noastră de recuperare medicală îți recapeți ușor libertatea de mișcare prin ședințe eficiente de fizioterapie, kinetoterapie și balneologie.

Durere și lipsă de mobilitate

Probabil vârsta înaintată, diversele afecțiuni, efortul fizic/ sportiv sau o procedură medicală recentă, și-au lăsat urme asupra organismului tău. Indiferent de cauză, durerile își fac simțită prezența iar mobilitatea ta este redusă.

Știm cât poate fi de dificil și cum este afectată calitatea vieții și de aceea, la INTERACTMED am investit într-o clinică modernă menită să te ajute în recuperarea medicală, indiferent de cauză.

Cum te putem ajuta noi?

Aici luăm inițiativa de a-ți trata diversele afecțiuni și de a te ajuta să îți revii, în cel mai scurt timp posibil, la cea mai bună formă a ta.

Echipa noastră medicală îți asigură consultul de specialitate și evaluarea medicală necesară pentru a identifica cauzele și sursa durerii.

Îți prescriem tratamentul și îți punem la dispoziție tot echipamentul necesar pentru efectuarea unor proceduri moderne de fizioterapie, kinetoterapie și balneologie.

Nu în ultimul rând, monitorizăm continuu evoluția ta și a stării tale de sănătate pentru ca recuperarea să se producă rapid, iar rezultatele să fie de lungă durată.

Proceduri moderne pentru rezultate rapide

În clinica noastră, poți beneficia de următoarele proceduri medicale:

De ce să vii pentru recuperare medicală la INTERACTMED?

Ambianță plăcută

Am creat un mediu igienic și plăcut pentru ca tu să îți desfășori ședințele de recuperare în cele mai bune condiții.

Aparatură modernă

Utilizăm aparatură de ultimă generație pentru a derula într-un mod eficient procesul de recuperare medicală.

Proceduri inovative

Suntem la curent cu cele mai moderne proceduri medicale pe care le implementăm într-un mod profesionist.

Ani de experiență

Avem peste 5 ani de experiență în recuperare medicală și avem zeci de clienți mulțumiți care revin ori de câte ori este nevoie.

Dispunem de aparatură modernă

Am investit în aparaturi de ultimă generație pentru o eficiență mărită a procedurilor medicale realizate în clinica noastră.

Acestea îndeplinesc toate standardele la nivel European și sunt verificate periodic pentru a funcționa în parametrii optimi.

Asigurăm igienizarea și sterilizare lor după fiecare utilizare, iar tu te poți bucura de tratamente inovatoare realizate de o echipă medicală cu experiență.

Ce spun clienții noștri?

INTERACTMED? Perfect. După 10 zile de terapie pot să zic mulțumesc doamnei doctor Alina și personalului clinicii. Sper să ne revedem cu bine. Vă îmbrățișez cu drag.

Edith M.

Recomand cu mare încredere Clinica Medicală INTERACTMED. Clinica este dotată cu aparatură modernă, curățenia nu lipsește, iar personalul este foarte dedicat pacienților.

Andreea Olteanu

Mulțumesc, INTERACTMED! Tot respectul și admirația pentru profesionalism și punctualitate! În două ture a câte 10 ședințe v-am călcat pragul și rezultatele au fost excepționale!

Loredana Wick

Respect! O clinică cu un personal respectos și dedicat pacienților cu diferite afecțiuni!

Maria Setyar

Decontare servicii medicale

La INTERACTMED, serviciile de recuperare medicală sunt decontate de CJAS Timiș. Singurele documente de care ai nevoie sunt biletul de trimitere de la medicul de familie/ medicul specialist către recuperare medicală și de cardul de sănătate.

cnas-logo

Echipa medicală

Dispunem de o echipă medicală specializată și orientată spre rezultate. Alege medicul și programează-te online!

RECUPERARE MEDICALĂ. MEDICINĂ FIZICĂ. BALNEOLOGIE

Șef lucrări Dr. Popa-Andrei Diana

Asistent Universitar, Doctor in Stiinte Medicale, Medic specialist Reabilitare Medicala 

RECUPERARE MEDICALĂ. MEDICINĂ FIZICĂ. BALNEOLOGIE

Dr. Cojocaru Alexandrina Minerva

Medic specialist Reabilitare Medicală

Programează-te online!

Completează formularul de alături cu datele tale, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili împreună data și ora la care să începi procesul tău de recuperare medicală.