Clinica medicală a familiei tale

De-a lungul timpului am învățat și ne-am perfecționat pentru a putea oferi pacienților noștri cele mai eficiente servicii medicale. Profesionalismul, responsabilitatea, atenția la detalii și pasiunea pentru medicină sunt doar câteva motive pentru a alege INTERACTMED pentru tine și familia ta.

Scopul nostru e sănătatea ta

Din anul 2015 și până în prezent, nu am făcut decât să ne consolidăm continuu obiectivul nostru principal și anume: de a reda pacienților care trec pragul clinicii noastre, speranța la o viață sănătoasă și o stare generală de bine.

Astfel, cei peste 6 ani de experiență însumează muncă, dedicare și responsabilitate pentru pacienții noștri, a căror mulțumire se vede prin rezultatele obținute împreună.

servicii-medicale-interactmed

Întreaga poveste a clinicii INTERACTMED a început de la un gând, un vis al regretatului nostru mentor, Prof. Univ. Dr. Dan Ioan Aurelian Nemeș. Proiectul, încă un prototip în gândurile noastre, a fost mereu un subiect de discuție între noi, care, din păcate a prins viață în urma decesului acestuia. Am găsit schițele, ideile și dotările și am început să clădesc bucată cu bucată, tot ce am visat cândva la comun. Astăzi, întreaga echipă duce moștenirea lăsată mai departe, iar visul și amintirea domnului Prof. Univ. Dr. Dan Ioan Aurelian Nemeș trăiește prin tot ceea ce înseamnă INTERACTMED.

Diana Andrei

Fondator INTERACTMED

Misiune. Viziune. Valori

Datoria noastră este să analizăm responsabil starea de sănătate a pacientului, să îl ajutăm în alegerea celor mai bune tratamente și acțiuni de urmat, cât și să monitorizăm continuu evoluția sa.

Pacientul trebuie să-și cunoască mereu opțiunile, trebuie sfătuit, îndrumat și informat cu privire la avantajele și dezavantajele unei eventuale alegeri. Pacientul trebuie ajutat cu grijă și respect pentru a lua cea mai bună decizie în vederea propriei sănătăți/ sănătății proprii.

Suntem de părere că pacientul trebuie pus mereu pe primul loc. Personalul nostru medical, cu ajutorul tehnologiei medicale avansate cât și a pregătirii sale deosebite, tratează pacienții la un înalt standard de calitate, corectitudine și responsabilitate.

WhatsApp-Image-2021-08-05-at-17.37

Echipa medicală

Dispunem de o echipă medicală specializată și orientată spre rezultate

Andreea Olteanu

FIZIOKINETOTERAPEUT

femei-medici-interactmed

Roxana Lup

FIZIOKINETOTERAPEUT

Daiana David

FIZIOKINETOTERAPEUT

Dora Ilieș

FIZIOKINETOTERAPEUT

Tania Pupăză

FIZIOKINETOTERAPEUT

Monica Chindriș

ASISTENTA BALNEOFIZIOTERAPIE

Ce spun clienții noștri?

INTERACTMED? Perfect. După 10 zile de terapie pot să zic mulțumesc doamnei doctor Alina și personalului clinicii. Sper să ne revedem cu bine. Vă îmbrățișez cu drag.

Edith M.

Recomand cu mare încredere Clinica Medicală INTERACTMED. Clinica este dotată cu aparatură modernă, curățenia nu lipsește, iar personalul este foarte dedicat pacienților.

Andreea Olteanu

Mulțumesc, INTERACTMED! Tot respectul și admirația pentru profesionalism și punctualitate! În două ture a câte 10 ședințe v-am călcat pragul și rezultatele au fost excepționale!

Loredana Wick

Respect! O clinică cu un personal respectos și dedicat pacienților cu diferite afecțiuni!

Maria Setyar

Galerie Foto

Descoperă clinica noastră medicală unde te așteptăm cu drag…