Partenerul medical al companiei tale

Alături de companii oferim angajaților servicii medicale specializate chiar în timpul pauzelor de lucru. Suntem zi de zi alături de ei pentru a asigura performanță sporită și o stare generală de bine tuturor din companie.

Fie gândim abonamente exclusive pentru angajații voștri fie amenajăm împreună un circuit închis chiar la voi în companie.

Avem deschise astfel de circuite în cadrul companiilor partenere cărora le pasă de proprii angajați și care au înțeles cât e de importanță sănătatea acestor în rezultatele pe care le aduc la locul de muncă.

Pentru a putea deschide un astfel de circuit închis în compania voastră, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați pentru a stabili împreună unde vom amenaja circuitul și ce servicii vom pune la dispoziția angajaților.

Noi venim cu tot echipamentul necesar, cu personalul medical și experiența din ultimii 6 ani pentru a contribui la o stare fizică bună a angajaților voștri, indiferent de problema cu care se confruntă dar și pentru a le oferi un moment de relaxare în pauzele dintre task-urile zilnice.

De ce să ai propriul circuit medical?

Un circuit medical în compania voastră contribuie la:

Așa arată un circuit închis…

Acest circuit închis oferă angajaților de la Continental serviciile de recuperare medicală de care au nevoie chiar în timpul pauzelor de lucru.

Ce spun partenerii noștri?

Colaborarea cu INTERACTMED reprezintă o relație de încredere cu oameni profesioniști și cu valori puternice, prin care am descoperit seriozitate, deschidere și responsabilitate, lucruri pentru care vă mulțumim. Vă felicităm pe această cale pentru calitatea serviciilor medicale oferite și suportul acordat în facilitarea accesării acestora, în condiții de top, de (către) asigurații SIGNAL IDUNA.

Cosmina Rusu

Medical Network Manager
Pentru atingerea obiectivelor clubului e vital ca acesta să aibă la dispoziție mereu toți fotbaliștii pe care îi are în lot. Accidentările inerente jocului de fotbal trebuie să îi țină pe aceștia cât mai puțin departe de teren.
Profesionalismul, responsabilitatea, atenția la detalii și grija față de pacient sunt cărămizi cu care clinica INTERACTMED ajută Politehnica Timișoara în drumul ei către succes.

Sebastian

Departament Marketing

Fii și tu partenerul nostru!

Completează formularul de alături cu datele tale, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili o discuție. Împreună putem să asigurăm angajaților voștri cele mai bune condiții de muncă.