Diabet și Boli de Nutriție

Găsim împreună echilibrul metabolismului tău

În clinica noastră medicală, te ajutăm să îți găsești echilibrul metabolismului tău și să combați diabetul, problemele nutriționale și bolile metabolice.

Ai fost în vizită la diabetolog?

Când ai o senzație intensă de sete, oboseală, infecții frecvente ale mucoaselor, iritabilitate, urinări frecvente, scădere bruscă în greutate și probleme cu vederea sau mai evident decât atât, analizele de sânge îți indică un nivel crescut al glicemiei, trebuie să mergi la un diabetolog.

Acesta îți va face un consult de specialitatea prin care va identifica dacă te confrunți sau nu cu diabet și va stabili tipul acestei afecțiuni. Mai mult decât atât te va sprijini să îți monitorizezi corect și te va instrui să îți ti sub control afecțiunea.

O schimbare a stilului de viață prin introducerea de activități fizice și o dietă constantă și bine echilibrată îți va readuce starea de bine în organism.

Tu ai o alimentație corectă?

Problemele cu obezitatea, acneea sau lipsa de energie se datorează în primul rând unei alimentații haotice și lipsite de micro și macro nutrienții esențiali pentru buna funcționare a organismului.

De cele mai multe ori, programul încărcat nu ne permite să fim atenți la ceea ce consumăm, însă acest lucru poate lăsa amprente asupra organismului nostru și poate duce la dezvoltarea unor probleme serioase de sănătate.

Iar dacă deja simți că organismul tău nu funcționează la capacitatea maximă sau întâmpini probleme ce par a nu se rezolva pe cale medicamentoasă, apelează cu încredere la un medic nutriționist.

Cum te putem ajuta noi?

În clinica noastră îți punem la dispoziție un medic specialist în nutriție, diabet zaharat și boli metabolice, pentru a te ajuta să revii la cea mai bună formă a ta.

Personalul nostru medical îți asigură consultul de specialitate și evaluarea medicală necesară pentru a identifica clar și concis istoricul afecțiunii tale, apoi îți prescriem regimul igieno-dietetic și tratamentul medical pentru a combate problemele nutriționale.

Nu în ultimul rând, urmărim evoluţia ta după stabilirea diagnosticului și a tratamentului, și te instruim să ai un stil de viață sănătos, benefic organismului tău.

Proceduri medicale de specialitate

În cadrul secției noastre de Diabet și Boli de Nutriție. beneficiezi de următoarele proceduri medicale:

De ce să alegi INTERACTMED?

Ambianță plăcută

Am creat un mediu igienic și plăcut pentru ca tu să îți desfășori procedurile medicale în cele mai bune condiții.

Aparatură modernă

Utilizăm aparatură de ultimă generație pentru a derula într-un mod eficient procedurile medicale.

Proceduri inovative

Suntem la curent cu cele mai moderne proceduri medicale pe care le implementăm într-un mod profesionist.

Ani de experiență

Avem peste 5 ani de experiență și avem zeci de clienți mulțumiți care revin ori de câte ori este nevoie.

Ce spun clienții noștri?

INTERACTMED? Perfect. După 10 zile de terapie pot să zic mulțumesc doamnei doctor Alina și personalului clinicii. Sper să ne revedem cu bine. Vă îmbrățișez cu drag.

Edith M.

Recomand cu mare încredere Clinica Medicală INTERACTMED. Clinica este dotată cu aparatură modernă, curățenia nu lipsește, iar personalul este foarte dedicat pacienților.

Andreea Olteanu

Mulțumesc, INTERACTMED! Tot respectul și admirația pentru profesionalism și punctualitate! În două ture a câte 10 ședințe v-am călcat pragul și rezultatele au fost excepționale!

Loredana Wick

Respect! O clinică cu un personal respectos și dedicat pacienților cu diferite afecțiuni!

Maria Setyar

Echipa medicală

Dispunem de o echipă medicală specializată și orientată spre rezultate. Alege medicul și programează-te online!

DIABET ȘI BOLI DE NUTRIȚIE

Dr. Sarău Oana

Medic specialist, Medicină de familie

Partener SIGNAL IDUNA

Ne mândrim că suntem una dintre cele 1200 de clinici partenere SIGNAL IDUNA. Indiferent de problema cu care te confrunți, decontarea serviciilor medicale efectuate în clinica noastră se va face automat prin intermediul asigurării tale private de sănătate SIGNAL IDUNA.

Tu vii, te tratezi, iar noi împreună cu partenerii noștri ne ocupăm de tot ce înseamnă decontarea serviciilor tale.

Programează-te online!

Completează formularul de alături cu datele tale, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili împreună data și ora la care să începi rezolvarea problemelor cardiologice.