Dermantologie și Venerologie

Găsim soluții problemelor tale dermantologice și venerice

În clinica noastră te ajutăm să îți recapeți sănătatea de la nivelul pielii, părului sau al unghiilor și te ajutăm să îți tratezi bolile venerice.

Acnee, eczeme sau iritații?

Acestea sunt cele mai frecvente probleme de la nivelul pielii și pot apărea la orice vârstă. Știm cât sunt de supărătoare și că de multe ori e greu să scapi de ele fără un consult din partea unui medic specialist.

De aceea, la INTERACTMED ești așteptat pentru a identifica împreună cauza apariției problemelor dermatologice de la nivelul pielii și pentru a găsi împreună cel mai eficient tratament.

tratare-alunite

Alunițe inestetice și deranjante?

Probabil știi deja că acești nevi melanocitari, așa numitele alunițe pot fi puse sub semnul întrebării și trebuie monitorizate constant.

O culoare neobișnuită. o creștere rapidă în dimensiune și multiplicarea lor pot semnala o problemă ce necesită atenție medicală.

Un consult de specialitate periodic sau atunci când acestea se rupt, este absolut necesar pentru a preveni complicațiile.

Cum te putem ajuta noi?

Îți punem la dispoziție un medic specializat în probleme dermatovenerologie care să te ajute în primul rând să identifici cauzele problemelor tale. Astfel, după un prim consult vom putea să îți prescriem un tratament personalizat în funcție de parametrii observați.

Monitorizăm evoluția în urma tratamentului și a recomandărilor noastre pentru a ne asigura că acestea aduc rezultate. 

Tu vii la noi cu problema, iar noi facem tot ce ne stă în putință pentru a găsi soluția potrivită problemei tale de natură dermatologică sau venerologică.

Proceduri moderne pentru rezultate rapide

În cadrul Secției de Dermatologie și Venerologie putem vindeca afecțiuni și boli ale pielii, anexelor pielii (păr, unghii) și bolile venerice (boli cu transmisie sexuală) prin intermediul următoarelor proceduri:

De ce să alegi INTERACTMED?

Ambianță plăcută

Am creat un mediu igienic și plăcut pentru ca tu să îți desfășori procedurile medicale în cele mai bune condiții.

Aparatură modernă

Utilizăm aparatură de ultimă generație pentru a derula într-un mod eficient procedurile medicale.

Proceduri inovative

Suntem la curent cu cele mai moderne proceduri medicale pe care le implementăm într-un mod profesionist.

Ani de experiență

Avem peste 5 ani de experiență și avem zeci de clienți mulțumiți care revin ori de câte ori este nevoie.

Ce spun clienții noștri?

INTERACTMED? Perfect. După 10 zile de terapie pot să zic mulțumesc doamnei doctor Alina și personalului clinicii. Sper să ne revedem cu bine. Vă îmbrățișez cu drag.

Edith M.

Recomand cu mare încredere Clinica Medicală INTERACTMED. Clinica este dotată cu aparatură modernă, curățenia nu lipsește, iar personalul este foarte dedicat pacienților.

Andreea Olteanu

Mulțumesc, INTERACTMED! Tot respectul și admirația pentru profesionalism și punctualitate! În două ture a câte 10 ședințe v-am călcat pragul și rezultatele au fost excepționale!

Loredana Wick

Respect! O clinică cu un personal respectos și dedicat pacienților cu diferite afecțiuni!

Maria Setyar

Echipa medicală

Dispunem de o echipă medicală specializată și orientată spre rezultate. Alege medicul și programează-te online!

DERMATOLOGIE ȘI VENEROLOGIE

Dr. Bota Izabel

Doctor în Științe Medicale, Medic primar Dermatologie și Venerologie

Partener SIGNAL IDUNA

Ne mândrim că suntem una dintre cele 1200 de clinici partenere SIGNAL IDUNA. Indiferent de problema cu care te confrunți, decontarea serviciilor medicale efectuate în clinica noastră se va face automat prin intermediul asigurării tale private de sănătate SIGNAL IDUNA.

Tu vii, te tratezi, iar noi împreună cu partenerii noștri ne ocupăm de tot ce înseamnă decontarea serviciilor tale.

Programează-te online!

Completează formularul de alături cu datele tale, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili împreună data și ora la care să începi rezolvarea problemelor dermatologice și venerologice.