Terapie Kineto-Yoga

Armonie pentru trup și suflet

Îți punem la dispoziție un concept unic de recuperare medicală prin yoga și kinetoterapie adaptate problemelor tale de sănătate.

Găsește starea de bine prin Yoga!

Prin terapia Yoga, ne ocupăm de echilibrul tău interior. Conectăm armonios corpul și mintea și ne asigurăm că te aducem la cea mai bună formă a ta, atât fizic cât și mintal.

Astăzi este din ce în mai apreciată și practicată de către pacienți datorită multiplelor ei beneficii aduse concomitent către corp și minte. De aceea, am decis să o integrăm și noi în grila noastră de servicii și să le oferim pacienților noștri un concept NOU și UNIC de terapie, Kineto-Yoga.

La Interactmed, ședințele de yoga sunt diferite, mai complexe și centrate în special în context medical. Astfel că, în clinica noastră, poți beneficia de o ședință de terapie 2 în 1, cu exerciții și posturi de yoga integrate în ședințele de kinetoterapie sau fizioterapie.

kinetoterapie si yoga

Ce este Kineto-Yoga?

Kineto-Yoga este o terapie bazată pe aplicarea unor principii și posturi de Yoga adaptate contextului medical al fiecărui pacient.

Aceasta restabilește conexiunea dintre corp și minte și îmbunătățește implicit sănătatea.

Terapia Kineto-Yoga este benefică oricărei persoane. Nu este condiționată de o limită de vârstă, starea de sănătate sau de condiția fizică.

Indiferent dacă vorbim despre copii, adulți, vârstnici, femei însărcinate sau persoane cu diverse patologii, terapia Kineto-Yoga nu exlude pacienții care își doresc o ameliorarea problemelor de sănătate sau care pur și simplu își doresc o viață activă.

În clinica noastră, îți oferim posibilitatea de a continua să te miști, supravegheat și ghidat de un instructor autorizat, în grupuri de maxim 3-4 persoane, organizate în funcție de vârstă, patologii și nevoile specifice.

kineto-yoga-timisoara

Yoga te menține activ și îți aduce o mulțime de beneficii

Echipa medicală

Dispunem de o echipă medicală specializată și orientată spre rezultate. Alege medicul și programează-te online!

RECUPERARE MEDICALĂ. MEDICINĂ FIZICĂ. BALNEOLOGIE

Diana Antonie

Instructor Yoga și Pilates

Programează-te online!

Completează formularul de alături cu datele tale, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili împreună data și ora la care să începi procesul tău de recuperare medicală.